Tractor duwt wachtende auto aan welke vervolgens botst tegen vuilniswagen

29/04

Foto: Maikel de hoog

29/04

Foto: Maikel de hoog

29/04

Foto: Maikel de hoog

29/04

Foto: Maikel de hoog

29/04

Foto: Maikel de hoog

29/04

Foto: Maikel de hoog

Liessel – Woensdagmiddag zijn de hulpdiensten rond 13:45 gealarmeerd voor een ongeval op de Snoertsebaan. Een tractor reed achterop een auto die stond te wachten om af te draaien.

De bestuurder van de tractor zag de wachtende auto over het hoofd. Door de botsing schoot de auto tegen de in tegengestelde richting vuilniswagen wagen aan. Ambulancepersoneel hebben twee betrokkenen gecontroleerd, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis laat de politie weten. Een berger is ter plaatse gekomen om de personenauto af te voeren, deze is total loss. De overige voertuigen raakte ook beschadigd maar konden zelf hun weg vervolgen.